open
Logo
Choose your language
Nederlands
Nederlands

Dermatologie

Apsolutely nr. 4 is uit.
Bestel exemplaren voor uw patiënten!

<p></p>
Wilt u de volledige ervaring?

Dermatologie


Janssen stelt zich als missie de diagnose van immuungemedieerde ziekten te verbeteren, de toegankelijkheid van goede behandelingen voor patiënten te waarborgen en te optimaliseren, en steeds nieuwe en betere medicatie aan te bieden. En dit tot immuungemedieerde ziekten voorgoed tot het verleden behoren.


Ons focusgebied in dermatologie: psoriasis

Psoriasis is een chronische en vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening waarvan de oorzaak nog niet bekend is. Gelukkig zijn er behandelingen die de klachten verminderen. De huidige therapieën slaan echter niet altijd aan en/of hebben te veel bijwerkingen. In de zoektocht naar nieuwe behandelingen speelde Janssen het afgelopen decennium een toonaangevende rol. We gaan hiermee door totdat psoriasis voorgoed tot het verleden behoort.


Ontdek de psoriasis- behandelopties van Janssen
Raadpleeg onze kalender met Dermatologie-evenementen
Download of bestel ondersteunend materiaal

Covid-19 informatie rond
het gebruik van Tremfya®


Facebook-pagina Psoriasis Belgium

Volg onze actualiteit, tips en getuigenissen zeker ook op de Facebook-pagina Psoriasis Belgium. Daar vinden patiënten en hun omgeving niet alleen informatie en ervaringen over de aandoening maar ook inspiratie en hoop.


For the peace within

Wij geloven in een toekomst waarin immuungemedieerde ziekten tot het verleden behoren. Janssen zet zich daarom onophoudelijk in om patiënten centraal te stellen en om wetenschappelijke doorbraken in de immunologie voor hen beschikbaar te maken.

Onze inzet op immungemedieerde ziekten gaat verder dan alleen de ontwikkeling en productie van geneesmiddelen. We werken ook actief samen met patiëntenorganisaties en brengen alle relevante disciplines bij elkaar: artsen, verpleegkundigen, patiënten, wetenschappers en beleidsmakers. Zo dragen we bij om mensen met immuungemedieerde ziekten toegang te verschaffen tot de best mogelijke behandelingen, op het moment dat zij die nodig hebben. Wij zetten ons in For The Peace Within.

Ontdek de psoriasis-behandelopties van Janssen

Hebt u een vraag voor ons of niet gevonden wat u zoekt? Neem contact op, wij helpen u graag verder.

Bekijk de complete lijst Janssen producten
CP-290789 - April 2022