open
Logo
Choose your language
Nederlands
Nederlands

Janssen Health Monitor

Wat is Health Monitor?

Health Monitor is een toepassing die op een eenvoudige, snelle en valide manier de gezondheidsbeleving van patiënten in kaart brengt. Health Monitor maakt gebruik van een laddermodel en een segmentatiebenadering gebaseerd op een korte vragenlijst. De beschikbare ondersteunende zorg kan daardoor beter worden afgestemd op de persoonlijke behoeften van de patiënt. Het uitgangspunt is dat dit tot betere zorguitkomsten, hogere patiëntentevredenheid en meer doelmatige zorg zal leiden. Zeker wanneer de zorgverlener en patiënt samen tot beslissingen komen.


One-pager HCP & patiëntenfolder

Klik hieronder om de Health Monitor one-pager te bekijken en/of te downloaden.
Klik hieronder om de patiëntenfolder te bekijken en/of te downloaden.

Health Monitor in de praktijk - Testimonials

 

Health Monitor in Albert Schweitzer ziekenhuis
Health Monitor in ITG Antwerpen
Health Monitor in (OLV) Ziekenhuis Aalst

 

Health Monitor in uw ziekenhuis/afdeling?


Interesse om Health Monitor te implementeren? Neem via onderstaande knop contact op zodat wij u kunnen verder helpen met toegang tot de e-learning. Via onderstaande link wordt u naar een externe site gestuurd, waarop de e-learning beschikbaar is. U kunt de one-pager raadplegen voor het implementatieproces.

Bronnen e-learning


Hieronder kunt u alle bronnen genoemd in de e-learning terugvinden. Voor de meeste bronnen is er een link voorzien die u doorstuurt naar de tekst, waar u vervolgens de tekst of gratis kan inzien of eerst de tekst moet aanschaffen vooraleer u deze kan lezen.

Contactinformatie


Mocht u vragen hebben die niet in de FAQ zijn beantwoord of als u toegang tot de e-learning wilt aanvragen, kunt u dat doen door contact op te nemen met:

BeLux

janssen@jacbe.jnj.com
Janssen-Cilag NV
Toll-free +32 800 933 77

Nederland

janssen@jacnl.jnj.com
Janssen-Cilag B.V.
Toll-free +31 800 242 42 42

FAQ


Voor de meest gestelde vragen en antwoorden kunt u hier terecht. Mocht uw vraag er niet bij staan, neem dan contact met ons op en dan proberen wij uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

De e-learning kunt u hier vinden.

Voor meer informatie over de Health Monitor kunt u:

U kunt de one-pager raadplegen voor het implementatieproces en/of contact met ons opnemen zodat wij u verder kunnen helpen.

Als innovatief gezondheidsbedrijf is het onze missie om bij te dragen aan een duurzame, kosteneffectieve en toekomstbestendige gezondheidszorg waarin uitkomsten die er voor patiënten toe doen centraal staan.

Hierbij houden we rekening met de belangrijkste ontwikkelingen in het zorglandschap.

Eén van die ontwikkelingen is gepersonaliseerde zorg, waarvan de Health Monitor een mooi voorbeeld is. Een optimale behandeling voor de juiste patiënt op het juiste moment op de juiste plaats, dat is voor Janssen de essentie.

Door intensief samen te werken met tal van externe partners rondom de belangrijkste evoluties binnen de zorg, willen we ervoor zorgen dat de gekozen behandelingen en ondersteuning de best beschikbare uitkomsten kunnen bieden voor patiënt en maatschappij, en dit op een manier die zo duurzaam en kosteneffectief mogelijk is.

EM-132738 - June 2023